AMENAJARI INTERIOARE / FINISAJE INTERIOARE

Executam amenajari interioare in Bacau si zona Moldovei

Firma Amenajari interioare in Bacau

Firma amenajari interioare din Bacau – SC Delicon Company Srl va ofera consultanta in alegerea celor mai potrivite materiale de constructii si solutii tehnice pentru amenajarea apartamentului, a casei, a cabanei sau a spatiului de birouri si presteaza servicii de amenajari interioare, finisaje interioare astfel incat sa obtinem rezultatele dorite.
Prestam servicii de amenajari interioare atat pentru constructii civile (blocuri, vile, case) cat si pentru constructii industriale (hale, depozite, fabrici).

Acoperim o gama variata de servicii in domeniul amenajarilor interioare:

  • Aplicare Glet mecanizat, Vopsea lavabila mecanizat,
  • Aplicare Tencuiala mecanizata si tencuieli clasice,
  • Montare Gresie, Faianta, Parchet, Usi,
  • Hidroizolatii bai, dusuri,
  • Sapa pentru incalzire prin pardoseala,
  • Realizare Structuri / Compartimentari cu rigips.

Tencuiala mecanizata este un procedeu tehnologic avansat pentru tencuirea peretiilor, prin care se obțin tencuieli de o calitate net superioara metodei clasice de tencuire, intr-un timp mai scurt,   avand un timp de intaririe și uscare record, cu pierderi de material minime sau inexistente. La tencuieli mecanizate pe baza de ipsos nu este necesar sa aplicati si glet de incarcare, astfel puteti economisi timp si resurse financiare.

Cautati o firma Amenajari interioare pentru executie hidroizolatie baie sau terasa cu membrana Revestech, aplicare tencuiala mecanizata sau turnare sapa mecanizata pentru incalzire prin pardoseala ? Noi te putem ajuta cu manopera in realizarea acestor servicii.