HIDROIZOLATII – MATERIALE

Executam lucrari de hidroizolatii cu membrane DRY REVESTECH in Bacau si zona Moldovei

hidroizolatii-materiale-revestech

Executam hidroizolatii cu materiale Revestech. Hidroizolatiile sunt lucrari de etansare care se executa pe suprafata unor elemente de constructii, in vederea protectiei acestora contra actiunii apei cat si impotriva infiltrarii apei in constructie. Hidroizolatiile se aplica pentru:  terase circulabile si necirculabile, terase verzi, balcoane, dusuri, bai, piscine, fundatii, ziduri. Realizarea sistemului de hidroizolatie este una dintre cele mai importante etape de constructie din ridicarea si protejarea unei cladiri sigure. Daca o cladire nu este bine hidroizolata, in timp, apa care se infiltreaza, determina deteriorarea zidurilor, apare igrasia si mucegaiul.

Pe langa serviciul de manopera hidroizolatii, vindem si materialele necesare pentru hidroizolatii – respectiv membrane si accesorii marca Revestech.  Executam hidroizolatii cu materiale Revestech – vindem membrane Dry, asiguram manopera.

Produsele Revestech rezolva diverse probleme de hidroizolare, decuplare si drenaj, printr-un pachet de solutii simple, comode, rapide si eficiente.

Marca Revestech apartine grupului spaniol Nietos De Miguel Martinez Ramirez, producator de materiale plastice inca din1945 si are ca principiu de dezvoltare, inovatia continua, punand accent pe cercetare, astfel incat produsele obtinute sa fie de calitate. Produsele Revestech se gasesc in peste 30 de tari.

hidroizolatii-membrana-dry-2
De ce hidroizolatii cu materiale Revestech?

 • instalare usoara –  nu necesita pregatiri preliminare complexe ale suportului,
 • viteza de aplicare crescuta,
 • calitate premium,
 • versatilitatea produselor ofera posibilitatea de a nu inlatura, in majoritatea cazurilor, sistemul de hidroizolatie existent sau a finisajului anterior, economisind timp si mana de lucru.

Sistemele DRY Revestech acopera urmatoarele domenii de utilizare:

 • hidroizolatii fundatii, ziduri de sprijin, structuri,
 • hidroizolatii terase: circulabile, necirculabile, verzi si balcoane,
 • hidroizolatii piscine,
 • hidroizolatii bai, dusuri,
 • decuplare si drenaj.

Hidroizolatiile Revestech pot fi utilizate atat in interior, cum ar fi in bai, dusuri etc.cat si la exterior: pe balcoane, terase circulabile si necirculabile, terase verzi, piscine, fundatii, etc. Acestea pot fi lipite cu orice tip de adeziv flexibil compatibil cu suportul pe care este utilizat.

Avantajele membranelor DRY Revestech

 • Aderenta perfecta cu adezivul tip C2,
 • Fara timp de asteptare a uscarii,
 • Flexibilitate excelenta la montaj,
 • Etanseitate totala in punctele critice,
 • Rezistent la temperaturi extreme,
 • Mai rezistent la dilatarea si contractia suportului decat PVC-ul,
 • Nu contine plastifianti, coloranti sau aditivi, care in timp migreaza la suprafata si rigidizeaza membrana pvc rezultand aparitia fisurilor,
 • Rezistenta chimica ridicata (la substante chimice, poluanti, polistiren etc.),
 • Produse 100% reciclabile,
 • Membranele Revestech sunt garantate 10 ani.
membrana-dry-40-50-revestech
Membrana impermeabila DRY40 Revestech

Membrana flexibila pentru impermeabilizarea sub placaj a bailor, peretilor si a solurilor din zonele umede interioare. Constituita dintr-o foaie dubla de poliolefina (EVA), cu ambele fete acoperite de fibre de polipropilen pentru o aderenta optima cu adezivul C2 utilizat la instalare. Admite lipire si sigilare cu adeziv C2 sau cu adeziv tip MS. Rezistenta la apa a lipiturii cu adezivul C2.

membrana-dry-50
Membrana impermeabila DRY50 Revestech

Membrana DRY50 Revestech este o membrana flexibila folosita pentru impermeabilizarea sub pavaj a spatiilor tranzitabile de mici dimensiuni (balcoane si terase), a bailor, peretilor si solurilor din zonele umede interioare. Fabricata dintr-o foaie dubla de EVA extrudata, cu ambele fete acoperite de fibre de poliester pentru o aderenta optima la adezivul tip C2 folosit la instalarea membranei.

 • Solutie simpla. Se instaleaza foarte usor folosind un strat fin de adeziv pentru gresie, dupa care cu acelasi adeziv se monteaza placajul ceramic.
 • Aderenta garantata. Fibrele netesute de poliester din compozitia membranei DRY50 sunt esentiale pentru a asigura o buna aderenta cu adezivul.
 • Costuri reduse. Utilizandu-se mai putin material si necesitand un timp mai scurt de executie, este o optiune atat moderna cat si economica.
 • Impermeabilitate totala. Membrana DRY50 este 100% impermeabila, solutionand problemele cu umezeala care apar in alte tipuri de impermeabilizari mai putin fiabile, cum ar fi clorcauciucul sau mortarul de impermeabilizare.
membrana-dry-80
Membrana impermeabila DRY80 Revestech

Membrana flexibila folosita pentru impermeabilizarea sub protectie, a spatiilor exterioare si a acoperisurilor tranzitabile sau netranzitabile cum ar fi: terase, balcoane, luminoare, cornise. Fabricata dintr-o foaie dubla de EVA cu ambele fete acoperite de fibre de poliester, pentru o aderenta optima la adezivul tip C2 folosit la instalarea membranei. Admite lipire si sigilare prin sudura cu aer cald sau utilizand adezivul nostru SEAL PLUS.

 • Pe terasele tranzitabile, unde suportul are o umiditate reziduala mai mica sau egala cu 2 %, vom utiliza pentru hidroizolare membrana DRY80, atat in cazul constructiilor noi cat si pentru ≤2% reamenajari.
membrana-dry-120
Membrana impermeabila DRY120 Revestech

Membrana flexibila pentru impermeabilizarea sub protectie, a piscinelor, bazinelor si rezervoarelor, a spatiilor exterioare si a acoperisurilor plane tranzitabile sau netranzitabile, cum ar fi terase, acoperisuri, balcoane. Suporturi cu umiditatea reziduala ≤5%, atat pentru constructiile noi, cat si pentru reconditionari. Fabricata dintr-o membrana EVA extrudata pe fibre de poliester si polipropilena. Una dintre acestea este special conceputa pentru aderarea la stratul suport existent si drenarea umezelii fara a provoca bule.

Ambele fete ale membranei permit aderenta optima la adezivul tip C2 TE S1 utilizat la instalarea sa. Membranele se monteaza una langa alta si se sigileaza cu ajutorul benzilor DRY50 BAND si cu adezivul nostru pentru imbinari SEAL PLUS.

membrana-dry--base
Membrana polimerica multistrat cu tehnologie exclusiva DRYBASE Revestech

Membrana Drybase este o membrana bariera de vapori din FPO, flexibila, antifisuri pentru realizarea hidroizolatiei fundatiilor, zidurilor de spijin si structurilor. DRYBASE are capacitatea de a compensa tensiunile fizice sau mecanice la care este supusa, mentinandu-si caracteristicile de etanseitate la apa si vapori.

Membrana DRYBASE este rezistenta la apa, controland propagarea vaporilor, cu efect de bariera de vapori, antifisuri, elastica, rezistenta la bacterii, proliferarea mucegaiurilor si muschilor, hidrocarburilor.
DRYBASE permite crearea de sisteme de hidroizolatii pentru fundatii sau structuri din beton supuse presiunii hidrostatice pozitive.

Accesorii care completeaza sistemul de hidroizolatii Revestech:

 • Sifon scurgere SUMI LUXE Dry50 144 Revestech – destinat instalarii in spatii de dus de tip walk-in,
 • Rigola dus LINEAR BASIC DUO 60 – foarte utila in baile care vor sa elimine caditele de dus,
 • Rigola dus LINEAR BASIC DUO 70, 80 – pentru dusuri la nivelul pardoselii, se poate finisa cu gratarul din inox periat sau cu material ceramic,
 • Dry 80 Gargui – scurgere laterala cu diferite diametre pentru terase,
 • Adeziv special pentru imbinari SEAL PLUS 0600 – monocomponent fara dizolvanti izocianati si siliconi; cu emisii reduse ale compusilor organici volatili.
Contacteza-ne pentru a beneficia de pachetul hidroizolatie: produse Revestech + Manopera + Garantie !
Producatori materiale de constructii cu care colaboram: