CONSULTANTA TEHNICA / ASISTENTA TEHNICA

Delicon Company Srl din Bacau asigura Consultanta tehnica Gratuita pe parcursul realizarii lucrarilor

Consultanta-tehnica-si-Asistenta-tehnica

Consultanta tehnica si asistenta tehnica este oferita de catre fondatorul companiei, Brais Ioan, ca urmare a experientei profesionale acumulate in peste 17 ani de activitate la firme de prestigiu din domeniul constructiilor, precum: Delta Studio, Swisspor, Fibran, Lasselsberger-Knauf, Jub, Firos.

Prin activitatea de vanzare a diverselor materiale de constructii, Brais Ioan a acumulat experienta in ceea ce priveste caracteristicile produselor, avantajele/dezavantajele diverselor materiale de constructii, solutii tehnice corecte recomandate de producator pentru termosisteme, aplicare de glet, aplicare de vopsea decorativa, hidroizolatii, sape mecanizate, etc.

In acelasi timp, a participat la multe traininguri tehnice organizate de producatorii de materiale de constructii si a sustinut demonstratii tehnice pe santiere.

Acum, toata aceasta experienta o pune la dispozitia angajatilor si a clientilor, astfel incat sa obtinem rezultatul dorit si sa avem clienti multumiti, care ne recomanda.

In acelasi timp, beneficiem de asistenta tehnica specializata, pe baza parteneriatelor incheiate, de la furnizorii de materiale de constructii, cu care colaboram de multi ani: Ceresit, Baumit, Knauf, Lasselsberger-Knauf, Sika, Revestech. Asistenta tehnica este oferita in acest caz, in implementarea solutiilor tehnice care folosesc doar aceste materiale.

Consultanta tehnica si Asistenta tehnica oferita asigura luarea unor decizii corecte legate de materialele folosite si de metodele de executie.